Zonguldak Yeşil Mahalle'de meydana gelen olayda, iddiaya göre, evinin önünde bisiklete binen 8 yaşındaki Fırat B., bir anda dengesini kaybederek yolun yaklaşık 2 metre altında bulunan evinin önüne düştü.

İNŞAAT DEMİRLERİNİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Düşme sonucu evin önünde bulunan inşaat demirlerinden bir tanesi Fırat B.'nin ağzından girdi, kafasından çıktı.

Olayı gören yakınları durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çocuğun saplandığı demiri keserek, çocuğu sedyeye oturttu.

DURUMU AĞIR
Fırat B., ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Fırat B., tedavi altına altındı. 

Kafasında bulunan demirle beraber Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 8 yaşındaki Fırat B., demirin çıkartılması için Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi. 

AMELİYETA ALINDI
Kafasına demir saplanması sebebiyle Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edilen 8 yaşındaki Fırat B. ameliyata alındı. 

Zonguldak’ta 8 yaşındaki Fırat B. kafasına demir saplanması sebebiyle Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edilerek ameliyata alındı. Kafasındaki demirin büyük bir kısmı AFAD ekipleri tarafından kesilerek ameliyata hazır hale getirildi.