Taş Medreseli Ülkücüler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus İlhan, Kanal Maraş'a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

İlhan, ziyareti sırasında Kanal Maraş Haber Portalı ve Kanal Maraş Televizyonu Genel Yayın Danışmanı Mustafa Karaaslan ile bir süre görüştü. Ülke gündemi ile birlikte Türkiye'deki ve Kahramanmaraş'taki ülkücülerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Taş Medreseli Ülkücüler Derneği Şubesi Başkanı İlhan, ülkücülerin her şart altında ülkeleri için hizmete hazır olduğunu söyledi.

 

Ülkücülerin geçmişten bu yana yaşadığı sıkıntıları da dile getiren Yunus İlhan, ülkücülerin devletin savunulması için zaman zaman mücadeleye de soyunduğuna dikkat çekerek; özellikle 12 Eylül Sonrası döneminde yaşananların asla kabul edilemeyeceğini de dile getirdi. İlhan," Türkiye geçmiştekinden daha ağır bir tehdit ve tehlike altındayken; Türk Milleti, Türk Devleti, Türk vatanı, Türk Bayrağı ve Türk dilini, ebed-müddet yaşatacak olan mücadelemizin önüne çıkacak hiçbir engele, hiçbir kişi ve güce asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.