Şükrü Saracoğlu'ndaki kritik maç öncesinde dün Galatasaray ve Fenerbahçeliler Eyüp Sultan'a gidip derbi namazı kıldı.

 

İki camia açısından da büyük önem taşıyan maçtan önce Eyüp sultan'a gelen yönetici, işadamı, genel kurul üyeleri ve taraftarlar sabah namazı kılarken galibiyet için de bol bol dua ettiler.

 

İlk olarak Cuma sabahı soluğu Eyüp Sultan camiinde Fenerbahçeliler aldı. Bazı yöneticiler ile 20'ye yakın Fenerbahçeli işadamı eşleri ile birlikte geldiler. İşadamlarına bir çok Fenerbahçe kulübü genel kurul üyesi taraftar da katıldı. Fenerbahçeliler, cuma sabahı namaz kılıp Galatasaray galibiyeti için bol bol dua ettiler.

 

HUZUR İÇİNDE AYRILDILAR

 

Fenerbahçeliler'in ardından Eyüp Sultan'a Galatasaraylılar da geldi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bazı Galatasaraylı arkadaşları ve çok sayıda taraftar ile geldiği camiide namaz kıldı. Albayrak ve diğer Galatasaraylılar da tıpkı Fenerbahçeliler gibi galibiyet duası yaptı. Hem Fenerbahçeliler hem de Galatasaraylılar türbe ziyaretinde de bulunup 8 Mart pazar günü oynanacak dev derbi öncesinde takımları için ibadet ve dua etmenin mutluluğu ve huzuru içerisinde Eyüp Sultan'dan ayrıldılar.