Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi yeşilova mahallesi muhtarı Veysel Gök mahalle halkına sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden seslenerek bir ilki gerçekleştirdi.

Muhtar Veysel Gök 6 Nisan 2015 tarihinde sosyal paylaşım sitesinde yazdığı mesajda; "Uzun zamandır sizlerle internet üzerinden bir araya gelemedik. Bazı çalışmalarımız hakkında bilgi vermek istedim. Göreve geldiğimiz günden bu yana iyi niyetle birçok projemiz için bir çok farklı yere münacatta bulunduk, ama aldığımız cevaplar sürekli geçiştirici gönül alici ama söz iş yapmaya gelince hala ortaya konulan elle tutulur birşey yok. Bunca zaman tek başıma iyi niyetli amaçlarımıza ulaşamadık. Bugünden sonra her türlü projemiz ve isteklerimizle ilgili internet üzerinden el ele vererek gerek kaymakamlık, gerek valilik, gerek Kahramanmaraş büyükşehir belediyeSİ, gerek BIMER, gerek Cummhurbaskanligina yazılı ve sözlü isteklerimizi facebook, twiter e.posta yoluyla toplu halde isteyeceğiz. Sizlere düşen görev proje ve isteklerle ilgili yazdığımız ve yazacağımız dilekçe ve benzeri oluşumları gerekli yerlere internet üzerinden iletmek. Yıllardır aşağı Andırın olarak hakki yenen hizmet görmeyen şirin güzel kasabamız YEŞİLOVA birileri tarafından göz ardı edilmeye devam ediyor...

Bende Yeşilova muhtarı olarak, yesilova da yasayan hemşerilerim ve gurbetteki birçok Yeşilovalı amir memur arkadaşlarımla bu kasabanın hakkini sonuna kadar arayacağız.
Bizim sloganımız değişmeyecek; YEŞİLOVAYA HİZMET YA GELECEK YA GELECEK !!!
" dedi.

Muhtar Veysel Gök Kanal Maraş haber merkezimizi arayarak Yeşilovaya davet etti. Bu davete bugün sabah saat 11.00 den itibaren Kanal Maraş ekibi olarak katıldık. Yeşilova Muhtarının ve yöre halkının dertlerini, isteklerini yetkililere duyurmak için çekimler ve röportajlar yaptık: "Bu röportajı KANAL MARAŞ TV de saat 20.00 haberlerinden sonra da izleyebilirsiniz."