Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2015 yılında da yatırım ve hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, “Yeni yılda Onikişubat’ı ulaştırmak istediğimiz hedeflere bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

 

Başkan Mahçiçek, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, hüznü ve neşesiyle bir yılı daha geride bıraktıklarını söyledi. Onikişubat Belediyesi’nin kurulduğu ilk yılda birbirinden önemli hizmetlere imza attığını anımsatan Mahçiçek, şöyle konuştu:

 

“Bilindiği gibi Onikişubat Belediyemiz 2014’ün Nisan ayında kuruldu. İlk yılımız olmasına karşın çok güzel çalışmalara imza attık, özellikle ulaşım konusunda 91 yılda yapılmayan hizmetleri 90 güne sığdırdık. Bu başarının mimarı elbette ki sadece bizler değil, bize destek olan, güvenen ve dualarını sürekli bizlerle tutan vatandaşlarımızdır.

 

Dolayısıyla insanımızın bizlerle olduğunu bilmek, attığımız her adımda bizlere güç ve motivasyon sağlıyor. İnşallah yeni yılda da şeffaf bir yönetim anlayışıyla, vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek, model ve modern bir Onikişubat’ı oluşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk, huzur ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”