Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi halka daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla araç parkına her gün yeni araçlar ekliyor.

 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan geçtiğimiz günlerde ihale ile alınan 6 adet cenaze nakil aracı ile 2 adet cenaze yıkama aracının yapımı tamamlanarak teslim edildi.

 

Alınan 6 adet cenaze nakil aracı Ford Transit çift kabinli olup, 4 er adet cenaze taşıma kapasitesine ve ısı kaybını önleyici soğutma sistemine sahip olduğu belirtildi. 2 adedi şehirlerarası için alınmış olup, uzun yol için ayrıca şoför dinlenme kabini bulunuyor.

 

 

2 adet cenaze yıkama aracı Ford Transit olup, tek kabin oturma yeri bulunmakta, içerisinde şofbeni, yıkama yeri, kirli su tahliye deposu bulunuyor. Yıkama aracı şehrimizin en ücra yerlerindeki dar sokaklarına girecek şekilde dizayn edildi. 

 

Bu nakil araçlarıyla gerek şehir içi gerekse şehir dışı tüm nakiller ücretsiz, hızlı ve son derece modern koşullarda yapılacak.