Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük;Malatya’da, Ağrı’da ve Afganistan’ın Kabil kentin de elim kazalar sonucu şehit olan askerlere Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diledi.

 

 

Başkan Karaküçük yaptığı yazılı açıklamada: “ Malatya 7. Ana Jet Üssü'nden planlı gece uçuş eğitimi için kalkan iki adet RF-4E keşif uçağının düşmesi sonucu 4 pilotumuzun şehit olduğunu büyük bir acıyla öğrendik. Bu hadise milletçe bizi derinden üzdü. Kendilerine görevlerine adayan kahraman pilotlarımıza Allahtan rahmet dilerken, kederli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine sabır diliyorum” dedi.

 

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde ve Afganistan’ın Kabil kentinde meydana gelen kazalar neticesinde şehit olan askerlere başsağlığı dileyen Başkan Karaküçük şunları dile getirdi:

 

“Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde yaşanan elim kaza sonucu 3 askerimiz şehit oldu. Yaşanan bu acı hadise de yaşamlarını yitiren Mehmetçiklere Allahtan rahmet dilerken kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Afganistan’ın Kabil kentinde Türk Büyükelçiliği konvoyuna bombalı saldırıda 1 astsubay şehit olması ve 1 astsubay yaralanması olayı da bizi milletçe çok üzdü. Yaşanan bu elim kaza da yaralı askerimize acil şifalar dilerken şehit olan askerimize Allahtan rahmet kederli ailesini de başsağlığı dilerim”