Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, iade-i ziyaretler kapsamında bugün ve yarın Kahramanmaraş'taki gazeteleri de ziyaret ediyor.

 

Kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş'taki yerel ölçekli gazeteciler cemiyeti, günlük ve haftalık gazeteler, televizyonlar ile internet haber sitelerine iade-i ziyaretler gerçekleştiren Vali Mustafa Hakan Güvençer, bu sabah ilk ziyaretini Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Derneği'ne yaptı. Dernek Başkanı Kemal Sayın ve yönetim kurulu üyeleri Devrim Başer, Bekir Doğan, Akif Arslan ve Kürşad Kerem Akçakale tarafından karşılanan Vali Güvençer, "Bugün ve yarını gazetecilere ayırdım. Bana gelen herkese yeniden ulaşmaya çalışıyorum" dedi.

 

 

Başkan Kemal Sayın, dernek ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verirken, basının sorunlarının da konuşulduğu ziyaret sırasında Vali Mustafa Hakan Güvençer, internet ve basılı medya konusunu da gündemine aldı.

 

ZİYARETLER GÜN BOYU SÜRECEK

 

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, medya mensuplarına ziyaret kapsamında bugün ve yarın iade-i ziyaretlerini sürdürecek. KGC ziyaretinin ardından da Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali Güvençer, daha sonra da günlük gazeteleri ziyaret etti.

 

 

Kahramanmaraş'ın duayen gazetecisi ve kentin en eski gazetelerinden Kahramanmaraş'ın Sesi Gazetesi Sahibi Ahmet Yaşar Başer'i de ziyaret eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, burada gazete sahibi tarafından karşılandı. Bir süre Ahmet Yaşar Başer ile sohbet eden Güvençer, günlük gazete çıkarmanın zorluğunu dinledi.

 

Vali Mustafa Hakan Güvençer, öğleden sonra da Kahramanmaraş Merkezi'ndeki gazetelere ziyaretlerini sürdürecek.