Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'un Instagram hesabı hacklendi. Pek çok kadının Ümitcan Uygun mesajları ifşa edildi.

Dün gece geç saatlerde ise @dampyofficial isimli Instagram kullanıcısı, Ümitcan Uygun'un Instagram hesabını (um1tcanuygun.06) hackleyerek mesajlarını ifşa etti.

Uygun'un Instagram hesabının hacklenmesinin ardından hiç kimsenin fark etmediği bir detay ortaya çıktı.

“ONLARI DA ÖLDÜRECEĞİM”

Uygun’un Instagram hesabından bir kişiyle olan mesajları sosyal medyada yayıldı.

“Temize çıkarsın, Müge Anlı’yı her gün izliyorum. Kanka manşetlere geçersin merak etme” şeklindeki bir mesaja Müge Anlı’yı kast ederek, “Onları da öldüreceğim” şeklinde yanıt verdi.

“Bak hep öyle dik konuştuğun için başına her şey geliyor” mesajına yanıt veren Uygun’un “Annemin intikamını almadan ölmek bana yakışır mı?” şeklinde yanıt verdiği görüldü.

Uygun’un ayrıca annesinin ölümünde attığı mesajda Müge Anlı’yı sorumlu tuttuğunu kastetti.

ÇAKIR’IN AİLESİ ONU SORUMLU TUTUYOR

Çakır’ın ailesi, Atv’de Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert programında haftalarca katılarak Ümitcan Uygun’un kızlarının ölümünden sorumlu olduğunu söylemişti.

O sırada Uygun’un annesi Gülay Uygun da 17 Eylül akşamı Ankara’da dağlık arazide başından silahla vurulmuş halde ölü bulunmuştu.

Hem Aleyna Çakır’ın hem Gülay Uygun’un ölümüyle ilgili soruşturmalar sürüyor.

DAHA ÖNCEDEN DE HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından şüpheli sıfatı ile sevgilisi Ümitcan Uygun, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış; ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı.

Yaşananlardan sonra anne Gülay Uygun, boş bir arazide silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

Aile, anne Uygun'un ölümünü intihar olarak değerlendirirken, Müge Anlı’yı hedef göstermişlerdi.