CHP'li Pazarcık Eski Belediye Başkanı Kamil Dalkara, ülkenin parsel parsel bölündüğüne işaret ederek, "Ben haksızlıklara, yolsuzluklara, hırsızlıklara engel olmak için aday adayıyım" dedi.

 

 

Dalkara, CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İl Başkanı Esat Şengül, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partilinin bulunduğu il binasında bir açıklama yapan CHP'li Dalkara, "Bu ilin bütün değerlerini ortaya çıkarmaya söz veriyorum. İktidara geldiğimizde bu şehir için biz görevimizi yapmaz isek bir daha bizi bu ile sokmayınız" dedi. Kahramanmaraş'ın zor bir il olduğunu söyleyen Dalkara, "Bu şehirde sanayiciler, AKP'nin köleliğini yapıyorlar. Ben, milletvekili olursam Ankara'da Kahramanmaraş'ın bir sesi, bir neferi olacağım" sözü verdi.

 

Dalkara, parti binasındaki açıklamasının ardından Kahramanmaraşspor'un yeni açtığı Store ve Cafe'yi ziyaret ederek, burada kırmızı-beyazlı takımın taraftarları ile görüştü. Dalkara, taraftarları yarın Pazarcık Celalettin Tekşen Stadında oynanacak olan Pazarcıkspor-Elbistan Belediyespor maçına davet etti.