Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat İnsanı Yardım Derneği iş birliğinde Suriye’deki Bayır Bucak Türkmenlerine dualar eşliğinde yardım 47 yardım TIR’ları gönderildi.

 

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç konuşmasında bu mübarek günde her beraberce çok önemli bir anı paylaşmaktayız. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Önceki gün Ankara'da Ülkemize, Aziz Milletimize,huzurumuza birliğimize Türkiye'nin geleceğine karşı bir terör saldırı yapıldı. 28 vatandaşımızı kayıp ettik, şehit verdik. 60 civarında yaralı vatandaşlarımız var tabi bu saldırıyı yapan alçakça ve hainleri nefretle kınıyoruz.

 

Devletimiz inşallah bu saldırıyı yapanları bunların arkasında duranlara dünyanın neresinde olursa olsun gereken cezayı verecektir. İnşallah biz birlik ve beraberlik içersinde oldukça hep beraberce dimdik durduğumuz zaman bu ülkeye kast etmeye çalışanlar hep Avuçlarını yalayacaklar bunlar bizim birlik ve beraberlik karşında eriyip gidecekler dedi. 

 

Kahramanmaraş İstiklallin şehri kahraman Şehir bugünde hamd olsun ensar   şehir olma şerefine erişti bu şehrin bu bedelin güzel insanları geçmişteki kahramanlıklarını bugünde gösterdiler hemen yanları başında zulme karşı direnen zulme karşı koyan zaten insan olan zulme karşı koymakla mükelleftir görevlendirilmiştir. Bu insanlarda hemen yanı başımızda zalime karşı zulme karşı çocuklarını ailesini vatanlarını özgürlükten inançtan korumak uğruna mücadele vermekte ama üzerlerine bomba yaymakta adeta böyle cehennemden farksız durum değil yani dedi. 


Haberin Devamını Görüntülü Haberimizde İzleye bilirsiniz 

HABER KAMERA :İsmail BOZDOĞAN