PKK terör örgütünün aralarında Kahramanmaraş'a yakın olan Adana' nın da bulunduğu 7 ilde planladığı büyük saldırı son anda deşifre edildi. 

 


PKK Terör Örgütü PKK’nın ocak ayından itibaren 7 kentte güvenlik güçlerine yönelik eylem kararı aldığı ve kentlere intihar timi gönderdiği, istihbarat birimleri tarafından deşifre edildi. 

 


Kahramanmaraş'ta, kentin kurtuluşunun 96'ıncı yıldönümü kutlayacağımız şu günlerde PKK terör örgüttü PKK'nın Kahramanmaraş'ın yakın ilerden olan Adana'ya intihar timi gönderdiği, istihbarat birimleri tarafından deşifre edildi. Türkiye'yi kana bulayacak olan PKK'nın hedefine ulaşmaması için kentte yoğun sıkı güvenlik önemleri alındı. 

 

Suriye’de devam eden iç çatışmalarda ülkenin her köşesinde hâkimiyet kurup yeni kadrolarını yerleştirmeye çalışan PKK, hain yüzü ile yeniden Türkiye’yi hedef alan eylem çalışmalarına devam ediyor Bu çerçevede, aralarında  Kardeş şehrimiz olan Trabzon'unda  bulunduğu Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Diyarbakır, Van ve Trabzon’da güvenlik güçlerince kullanılan araçlara bombalı tuzak kurulmasını, lojmanlara yönelik canlı bomba veya bombalı araç tarzı eylemler yapılmasını istediği belirlendi.

 

Kaynak: Habertürk