Sabah muhabiri Kenan Gürbüz'ün adli kaynaklardan aldığı bilgiye göre, geçen pazar günü Ramazan Bayramının ilk günü sabah 05.30'da Muğla'nın Menteşe ilçesinin Kötekli Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar'ı dövdükten sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla göğsünden bıçaklayarak öldüren milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun tam bir suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Kemaloğlu, 2011 yılından bugüne kadar 10 kasten yaralama, 1 cinsel saldırı ve kasten yaralama suçu işlemiş.

Toplam 14 olaya karışan Selim Ahmet Kemaloğlu, 28 Ağustos 2019'da "Cinsel Saldırı ve Kasten Yaralama" suçundan gözaltına alınmış ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmış. Kemaloğlu'nun suçları arasında, "Nitelikli dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçları da yer alıyor.

İDDİANAME HAZIRLANACAK

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Zeynep Şenpınar'ı öldürdükten sonra kendisini yaralayan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında tedavisinin tamamlanmasının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü asayiş şube ekiplerince gözaltına alınacağı ve hakkında "Kasten Adam Öldürmek, cinsel saldırı" gibi suçlardan iddianame hazırlanacağı öğrenildi.

ÖĞRETMEN OLARAK ATANMIŞ

Selim Ahmet Kemaloğlu (26)'nun öldürdüğü Zeynep Şenpınar gibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi mezunu olduğu. Aynı üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olduğu ve geçen yıl beden eğitimi öğretmeni olarak Gaziantep'e atanmasına rağmen görevine başlamadığı öğrenildi.

MESAJLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Öldürülen Zeynep Şenpınar'ın bir arkadaşına, "Ahmet'le net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de" mesajı attığı ortaya çıkmıştı. Selim Ahmet Kemaloğlu'nun ise sabah 5.30'da işlediği cinayetin hemen ardından 22 dakika sonra kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Şenpınar'ın cinayetten 2 hafta önce Kemaloğlu'ndan şiddet görmesi nedeniyle polis merkezine giderek şikayetçi olduğu, Kemaloğlu'na 15 gün evden uzaklaştırma cezası verilmesi üzerine ertesi gün şikayetini geri çektiği de belirlenmişti.

Milli boksör sevgilisi Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından bıçaklanarak öldürülen sosyal bilgiler öğretmenliği mezunu Zeynep Şenpınar, memleketi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde toprağa verilmişti. Şenpınar, 3 yıl önce vefat eden babasının mezarı yanına defnedildi. Kızının tabutuna sarılarak gözyaşları döken acılı anne "Zeynep nasıl kıydılar sana her tarafın yara Zeynep. Katil kızımı parçaladın, katil. Ben bu katili nerde görürüm. Katil 1 tane vur, 2 tane vur, 3 tane vur. Sen nasıl her tarafını yaraladın" diye ağıt yakmıştı.

CİNAYETİN ARDINDAN TWEET ATMIŞ

Öte yandan Selim Ahmet K.'nın ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından "İki cana kıydınız, gözünüz aydın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

Milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından dövülüp göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar'ın cinayetten 2 hafta önce şiddet gördüğü için polis merkezine giderek sevgilisi Kemaloğlu'ndan şikayetçi olduğu ortaya çıktı.