Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak, Kahramanmaraş'ta kurulduğu günden bu yana hep güzel işlerin altına imza attıklarını belirterek gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almanın önemine değinen Başkan Toprak  "Kamu kurum ve kuruluşları topluma en iyi şekilde hizmet etmek durumundadır. Bu noktada Sütçü İmam Üniversitesi de Kahramanmaraş’ın önemli değerlerinden biri. Bu değerli kurumda Rektörlük makamına atanan  Durmuş Deveci’nin  hem üniversitenin gelişimine hem de genç beyinlerin son derece donanımlı bilim ortamında çok daha iyi yetişeceğine inancımız tamdır. Bu vesileyle Rektörümüz Deveci’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

 

İşadamlarıyla sohbet eden Rektör Deveci, Türkiye'nin büyümesi için iş adamlarının çok önemli bir misyon üstlendiğine işaret ederek "Şehrimizin kalkınmasına büyük katkıları olan işadamlarımıza ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Üniversite olarak işbirliği yapmak bizim için gurur vesilesidir. Şehrimize faydalı olacak her yatırıma ve tüm iş adamlarımıza kapımız açık. Üniversitemiz, STK’lar, bürokratlar, işadamları olarak hep birlikte Kahramanmaraş’ın Yeni Türkiye döneminde marka şehir olması yolunda gayret göstereceğiz." dedi. Deveci, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek TÜMSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.