Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımda alacağı galibiyetle büyük bir zafere imza atmak ve sahadan 3 puanla çıkmak istiyor. Kayserispor Galatasaray maçını beIN Sports 1'den ve haberimizden canlı izleyebilirsiniz. İşte Kayserispor - Galatasaray maçına dair tüm detaylar, goller ve maç yayını...

Kayserispor - Galatasaray maçı 22 Eylül 2021 Çarşambaı günü oynanacak. Karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Kayseri'de, Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi canlı olarak izlemek için Kayserispor - Galatasaray maçı canlı izle bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Süper Lig'in 6. haftası Kayserispor Galatasaray maçı ile devam ediyor. Tüm taraftarların hafta boyunca sabırsızlıkla beklediği Kayserispor Galatasaray maçı büyük çekişmeye sahne olacak. Hafta içinde tüm biletlerin tükendiği maçta tribünler tıklım tıklım olacak. Bein Sports 1 HD canlı yayını ile ekranlara gelen Kayserispor Galatasaray maçı canlı izle bağlantısı haberimizde bulabilirsiniz.

Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk'e abone olmalısınız. Süper Lig maçlarının tek adresi sadece Digitürk'tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇINI TIKLA İZLE 

Karşılaşma Büyükşehir Belediyesi Kadirhas Stadı'nda saat 20:00'de oynanacak. Maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galatasaray, kalan lig programında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. Kayseri'nin sarı-kırmızılı ekibi ilk 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 7 puan topladı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY SELÇUKSPORTS İZLE

Galatasaray, son 3 Süper Lig maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle kazanamadı. Ligin ilk iki haftasında GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor'u mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, üçüncü hafta Kasımpaşa, dördüncü hafta Trabzonspor ile berabere kaldı ve beşinci haftasında Aytemiz Alanyaspor'a yenildi. Galatasaray, son üç haftada kazanabileceği 9 puanın sadece 2'sini alabildi.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI TARAFTARİUM İZLE

Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle 4 Galatasaraylı futbolcu, Yukatel Kayserispor maçına katılamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri devam eden Arda Turan, Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz, penaltı atışları devam eden Marcao ise maç kadrosunda yer almayacak.

KAYSERİSPOR GALATASARAY NETSPOR, JESTYAYIN İZLE

Galatasaray ile Yucatel Keselispol, Çin Süper Ligi tarihinde 51. kez karşı karşıya gelecek. Son iki takımın karşılaşmasında, İstanbul Sarı-Kırmızılı takımının Kayseri Sezky'ye karşı galibiyet sayısında açık bir üstünlüğü var. Kalan 50 maçta Galatasaray 32, Keselispol 3 galibiyet ve 15 maç berabere bitti. Bu maçta Galatasaray toplam 112 gol atarken, Keselispol 38 gol kaydetti. Geçen sezon iki takım İstanbul'da 1-1, Galatasaray ise Kayseri'de 3-0 berabere kaldı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

Galatasaray, 25 deplasman maçında Keselispol'ü 12 kez mağlup etti ve genel olarak avantajlı durumda. Ev sahibi takım Kayseri'de sadece bir maç kazanmasına rağmen, 12 maçta iki taraf beraberliği bozamadı. Keseli Spol evinde 20, deplasmanda 40 gol kaydetti. Kayserispor, 1973-1974 sezonunda ilk maçında rakibine karşı oynadığı tek maçı kazandı. 21 Nisan 1974'te oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan Caesiris Sports, evinde Galatasaray'a 12 maç kaybetti ve 12 maç berabere kaldı.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI JUSTIN TV CANLI İZLE

Galatasaray, 2015-2016 sezonunda 6-0'lık skorla İstanbul'da Kayserispor'a karşı ligin en farklı gollü galibiyetini elde etti. Keselispil ise ligde Galatasaray'ı 2-0, 1-0 ve 2-1 mağlup ederek 3 galibiyet elde etti. Öte yandan iki takım arasında en çok gol atan lig 1985-1986 sezonunda oynandı. Galatasaray, İstanbul'da oynanan karşılaşmayı 5-2 kazandı. Maçın 50 maçında toplam 7 gol en çok gol atan oyuncu olarak kaydedildi.

KAYSERİ GS CANLI TAKİP ET