Sosyal medyayı etkin olarak kullandığı bilinen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, vatandaşlara sosyal medya aracılığıyla da kulak veriyor.

 

 

Hizmetleri ve projeleri ile dikkat çeken Osman Okumuş vatandaşların taleplerini her ortamda dinlemeye devam ediyor. İyi günde kötü gününde her zaman vatandaşların yanında yer alırken, bulduğu her fırsatta vatandaşların dertleriyle dertlenen ve sorunları çözmeye çalışan Osman Okumuş vatandaşlara sosyal medya hesaplarını da açtı.

 

Bu bağlamda sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden takipçilerine "Kıymetli takipçilerim sorularınızı mahallelerinizle ilgili yapıcı sorunlarınızı bekliyorum" şeklinde mesaj yayınlayan Osman Okumuş takipçilerinin yazdığı mesajları anlık olarak değerlendirerek  cevap veriyor.

 

Konu ile görüştüğümüz Başkan Okumuş; Fırsat buldukça sosyal medyayı takip ettiğini, günümüzde halkın büyük bölümünün sosyal medyayı takip ettiğini ve kendisinin de elinden geldiğince sosyal medya üzerinden gelen mesajlarla ilgili gerekli değerlendirme ve çalışmaları yaptığını dile getirdi.