Ramazan Bayramı, siyasi partilere gönül verenler içinde ayrı bir önem taşıyor. Teşkilat bünyesinde düzenlenen bayramlaşma programı milletvekilleri ile çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Elbistan’da bulunan siyasi partilerin bayramlaşma tarih ve saatleri belirlendi.

 

AK Parti

Ak PARTİ İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını Ramazan Bayramı’nın ikinci günü saat 11.30 ile 12.30 arasında parti binasında yapacak. İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, bölge milletvekillerinin de bayramlaşma programına katılabileceğini ifade etti ve partilileri bayramlaşma programı için partiye davet etti.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Ramazan Bayramının ikinci gününü partililerle bayramlaşma programına ayırdı. CHP İlçe Başkanı Naci Göçmen, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü saat 13.00’da tüm partilileri bayramlaşma programına davet etti.

 

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Demir partililere yönelik bayramlaşma programının Ramazan Bayramı’nın ikinci günü (Cumartesi) saat 14.00’te parti binasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Demir, tüm partilileri bayramlaşma programına davet etti.

 

SP

Saadet partisi İlçe Teşkilatı da bayramlaşma programını bayramın 2 günü gerçekleştirecek. SP İlçe Başkanı Ali Eminoğlu, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlarken partiye gönül verenleri bayramın ikinci günü 14.00’te parti binasına beklediklerini kaydetti.