MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

 

 

MHP'nin iktidarı döneminde Sağlık Bakanlığı müsteşarlığı yapan ve 25.Dönem Milletvekilliği Seçimleri için üniversitedeki görevinden istifa eden Sefer Aycan, seçim çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor. Geçen hafta içerisinde aday adayı olduğunu kamuoyuna duyuran ve seçim çalışmalarına start veren deneyimli bürokrat Sefer Aycan, bugün de Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KMESOB) ziyaretinde bulundu.

 

Aycan, KMESOB'da birlik yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Yöneticileri ile de görüştü. Bakkallar Bayiler ve Şekerciler Odası Başkan Vekili Eyüp Zıba, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Mehmet Demirel'in de hazır bulundu. 

 

Neden aday olduğunu ve seçildiğinde neler yapacağını anlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, AK Parti'nin ülkeyi iyi yönetemediğini ve bugün yaşanan huzursuzluğun da AK Parti iktidarlarında giderilemeyeceğini söyledi.