MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, Türkiye KAMU-SEN İl Temsilciliğini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Aday adayı olduğunu açıklamasının ardından çalışmalarını yoğun bir tempo ile devam ettiren Prof. Sefer Aycan, MHP'nin ilçe teşkilatlarının ve partililerin yanısıra sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek aday adaylığı konusunda bilgi veriyor ve destek istiyor. Aycan, dün de Türkiye KAMU-SEN İl Temsilcisi Adem Demir ve KAMU-SEN'e bağlı sendikaların şube başkanları ile görüştü.

 

 

Aycan, MHP'ye yakınlığı ile bilinen Türkiye KAMU-SEN'e yaptığı ziyarette, kendisinin partinin kuruluşundan bu yana partide olduğunu belirterek, "Ben bir yerden gelmedim, bir yere de gitmedim. Zaten kuruluşundan bu yana partinin içerisindeyim. Şimdi de milletvekilliği için memleketimden, partimden aday adayı oldum. Seçilirsem, bu ülkeyi yönetecek bilgi ve tecrübeye sahibim" dedi.

 

Demir ve diğer şu başkanları da Aycan'a hayırlı olsun dileğinde bulunurken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Prof. Dr. Sefer Aycan'a çalışmalarında başarılar dilediler.