MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, aday adaylığı çalışmalarını kamuoyu ve teşkilat ziyaretleri ile sürdürüyor.

 

 

Türkoğlu ve Andırın ilçe ziyaretlerinin ardından Aycan, dün de kuzey ilçelerinden Ekinözü'nde partiye bir ziyarette bulundu. Aycan, Ekinözü İlçe Başkanı Tahsin Çiçek ve yönetim kuruluna bir nezaket ziyaretinde bulundu. Burada aday adaylığı ile ilgili bilgi veren ve teşkilattan destek isteyen Aycan, son kongre ile başkanlığa seçilen Çiçek'e de hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

 

Aycan, henüz aday adaylığı başvurusu başlamadığına dikkat çekerek, "Memleketime geldim, seçim çalışmalarına başladım. Başkaları, başka yerlerde, başka şeyler yapıyor ama ben sizlerle beraber çalışıyorum" dedi. MHP'nin iktidar ortağı olduğu dönemde Kahramanmaraş ve Ekinözü için yaptıklarını tek tek anlatan Sefer Aycan, MHP'nin iktidarından sonra da her seçimde milletvekili aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Ben her genel seçimde, yerel seçimde vardım. Geldim, partim için çalıştım" dedi.

 

Ülkenin çok riskli bir dönemden geçtiğine işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, 13 yıldır iktidarda bulanan AKP Hükümetini de eleştirerek, ülkenin iyi yönetilmediğini düşündüğünü ve hiç bir şeyin iyiye gitmediğini, işçinin, memurun, esnafın geçim sıkıntısı içerisinde olduğunu söyledi.

 

Aycan, ziyarette hazır bulunan MHP Ekinözü Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerden destek istedi ve MHP'nin iktidara gelmesi için de el birliği ile gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini ifade etti.