Yayınladığı videolarla Türkiye'nin gündemine sarsan Sedat Peker Twitter hesabından yeni paylaşımlarda bulundu.

Peker, Esenyurt'un AK Parti'li eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'nun dün verdiği ifadeyi paylaştı.  

Peker, "Kıymetli dostlarım, Esenyurt belediye eski başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak, görevden istifa ettirildikten sonra onun yerine geçen ali murat alatepe organize şubeye giderek yalan söylediğim hakkında ifade vermiş. Her zaman söylediğim gibi beni yalanlarsanız sizi rezil ederim, çünkü ben dersime iyi çalıştım açıklamama rağmen, bu şahsın benim yalan söylediğimi belirten dilekçesini de yayınlıyorum." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ekibinde olduğunu iddia ettiği Esenyurt eski Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin gerçek hikayesini yazacağını da duyuran Peker, "Esenyurt ilçesini fuhuşlu entrikalarıyla nasıl Dallas’a çevirdiklerini, vurdurtturdukları adamlarla da nasıl Teksas’a döndürdüklerini keyifle yazacağım." dedi.

Peker paylaşımlarını şöyle sürdürdü;

"İftira, hakaret suçlarına karakol polisi bakar. Bu şahsın ifadesini alan yere lütfen dikkat edin, İstanbul Organize Şube Müdürlüğü. süslü sülüman vakit geçirmeden elemanını, yani ali murat alatepeyi organizeye yollamış.

Ancak devlet teamülünde böyle bir sistem yok. Hakaret suçlamalarına organize suçlar şube BAKMAZ, BAKAMAZ. Akşam çok eğleneceğiz çok."