7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili olarak Kahramanmaraş'ta "güvenlik koordinasyon" toplantısı yapıldı

 

 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Kahramanmaraş'ta güven ve huzur ortamında gerçekleşmesi konusunda alınan ve alınacak tedbirlerin değerlendirildiği 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Toplantısı, Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK= aldığı kararlar ve Seçim Kanunu Hükümleri doğrultusunda, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin güvenli bir şekilde tamamlanması için seçim öncesi ve sonrasında alınması gereken tedbirler ele alındı.

 

Toplantıda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şube müdürleri tarafından sunum yapıldı. Sunumlarda seçim sürecinde istenilmeyen olayların yaşanmaması için hazırlıklı olunduğu, süreç içerisinde personele bilgilendirme eğitimi düzenlenerek seçime hazırlanıldığı belirtildi.

 

Vali Güvençer başkanlığında ki toplantıda, Asayişten Sorumlu Vali Yardımcısı Bayram Öz, İlçe Kaymakamları, İl Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Cahit Parlak, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Şube müdürleri hazır bulundu.