Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, öğrenci yemekhanesinde yemek kuyruğuna girip öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. Rektör Prof. Dr. Deveci’yi üniversite yemekhanesinde kuyrukta gören öğrenciler önce şaşırıp sıralarını vermek istedi.

 

 

Rektör Deveci, öğrencilerin sorunlarını dinlemek amacıyla Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı, Prof. Dr. İsmail Bakan, Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Alkış ile birlikte öğrenci yemekhanesine gitti. Prof. Dr. Deveci, öğrencilerin banko önünde oluşturduğu uzun yemek kuyruğunda sıraya girdi ve eline aldığı yemek tepsisi ile beklemeye başladı. Yemek kuyruğunda bekleyen Rektörü aralarında gören öğrenciler önce şaşırdı daha sonra Deveci ile bir süre sohbete etti.
 

Rektör Prof. Dr. Deveci ile aynı masaya oturan Sinem Kolçak, “Hocamızın öğrenci yemekhanesine gelmesi ve bizleri dinlemesi çok güzel bir davranış. Rektörümüzü tanıdığıma çok mutlu oldum. Bizimle beraber olması, bizimle beraber öğrenci yemekhanesinde yemek yemesi, öğrencilerine olan ilgi ve sevgisini gösteriyor.” diye konuştu.
 

Öğrencilerle birlikte yemek kuyruğuna giren, birlikte oturup yemek yiyen Rektör Prof. Dr. Deveci, çok sayıda öğrenci ile sohbet etme imkanı bulurken, öğrenciler de, çeşitli konulardaki görüş ve önerileri ile zaman zaman karşı karşıya kaldıkları sorun ve sıkıntıları dile getirme fırsatı buldu.
 

Rektör Deveci, öğrencilere, karşılarına çıkabilecek tüm sorunların çözümü için en kısa yoldan ilgili birimlere bilgi vermelerini, gerekirse doğrudan doğruya kendisine ulaşabilecekleri söyledi.