Almanya’da yaşayan Türk asıllı rapçi Killa Hakan gözaltına alındı. En son Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile yaptığı düet ile sesini duyuran 46 yaşındaki Killa Hakan’ın neden gözaltına alındığı ise henüz bilinmiyor. Asıl adı Hakan Durmuş olan Killa Hakan, Almanya’da gözaltına alındığını Instagram hikayesinden takipçilerine duyurdu...

GÖZALTI VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI YIKTI
Rap piyasasının en iyileri arasında gösterilen Killa Hakan, gözaltına alındığı belirtilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

"BAYRAM GÜNÜ YAPILIR MI?"
Rapçi Hakan Durmuş sosyal medyada videoyu paylaşarak şu notu düştü;

"Ulan bayram günü mü yapılır bu! Bayramı da içerde geçirdik"

KİLLA HAKAN KİMDİR?
Asıl adı Hakan Durmuş olan Killa Hakan, 3 Mart 1973 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Almanya’ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir.

Killa Hakan Almanya Kreuzberg’te doğup büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşlarında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır.

Almanya’da Yabancı Rap yapmak yerine Türkçe Rap yapmış ve zamanla Avrupa’da isim yapmıştır.. Almanya’da sosyal işlerle uğraşan Killa Hakan, Avrupa’da Türkçe Rap Satmak ve Türkçe Dilini Avrupa’ya Tanıtmayı amaçladığını aktarmıştır.

Şarkılarında devamlı söylediği “36” sayısı; doğup, büyüdüğü Kreuzberg City’ nin posta kodu numarasıdır.