2015 Genel Seçimleri için AK Parti'de 11 Şubat'ta başlayan aday adaylığı başvuruları 20 Şubat'ta sona ererken vekillik için tekrar başvuruda bulunmayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, partisinden ve seçmeninden helallik istedi.

 

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, AK Parti teşkilatınca verilecek görevlerde ve Kahramanmaraş'ın geleceği için atılacak bütün adımlarda her zaman olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla partisinin ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerinin yanında olacağını dile getirdi. Bunun adının, "Bir veda değil, helalleşme" olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

 

"Ak Parti adına açıklanan yol haritamızdaki ortak amaçların ve belirlenen kilometre taşlarının tamamına ulaşılabilmesi için, hangi görevin ve hedefin kimin alanına girdiğine bakılmaksızın, tüm Milletvekillerimizle geceli gündüzlü çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerin bir neferi olmaya, coğrafyamızın her noktasında bulunmaya, teşkilatımızın vereceği tüm görevleri bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yerine getirmeye, omuz omuza sizlerle birlikte, aynen devam edeceğim. Seçim döneminde de teşkilatımızla birlikte çalışacağım.

 

07.06.2015 tarihi itibarıyla başlayacak olan 25. Dönem Milletvekilliği görevi için başvuru yapmadım. Bu yöndeki talebimi, üzerimde çok büyük emekleri olan parti büyüklerime bizzat ilettim ve onaylarını alarak helalleştim. Bugüne kadar, şahsıma verdikleri görev ve sorumluluklar, gösterdikleri güven, takdir ve teveccüh için, hem şahsım ve çalışma arkadaşlarım, hem de tüm Ramazanoğlu ailesi adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ak Parti adına açıklanan yol haritamızdaki ortak amaçların ve belirlenen kilometre taşlarının tamamına ulaşılabilmesi için, hangi görevin ve hedefin kimin alanına girdiğine bakılmaksızın, tüm milletvekillerimizle geceli gündüzlü çalıştık, çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerin bir neferi olmaya, coğrafyamızın her noktasında bulunmaya, teşkilatımızın vereceği tüm görevleri bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yerine getirmeye, omuz omuza sizlerle birlikte, aynen devam edeceğim.

 

Seçim döneminde de teşkilatımızla birlikte çalışacağım. Kelimenin en geniş anlamıyla ve herkesi kucaklamak istediğim bir ifadeyle, Ak Parti ailemizin görev yapmış ve yapmakta olan tüm değerli mensuplarına, bürokratlarımıza, gönüldaşlarımıza, işbirliği yaptığımız paydaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, medya mensuplarımıza, tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum, hepsi birbirinden değerli tüm aday adaylarımızı içtenlikle kutluyorum, demokrasi şölenimize hoş geldiniz diyorum ve çok değerli kamuoyumuzdan yaptıklarımızla yapamadıklarımızla birlikte helallik dileyerek saygılarımı sunuyorum."