MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan; Kahramanmaraş Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

 

 

Aycan, ziyareti sırasında Merkez Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Alirıza Kekeç ve üyelerle görüştü. Kendisinin MHP'nin iktidar ortağı olduğu 1999-2002 döneminde Sağlık Bakanlığı'nda Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Bakanlık Müsteşarlığı yaptığını hatırlatan Sefer Aycan, "MHP'nin her seçiminde aday oluyorum, aday adayı oluyorum. Bu seçimde de yine aday adayıyım. Hem sorunlarınızı dinlemeye geldim, hem de desteğinizi istemeye geldim" dedi.

 

Esnafın durumunu bildiğini ve bir takım sıkıntılarının da olduğunu kaydeden MHP Aday Adayı Prof. Aycan "Konuştuğumuz esnaflar, durumlarından memnun değil. Ama korkudan ya da bir takım nedenlerden dolayı da durumunu ifade etmiyor. Benim de akrabalarımdan, yakınlarımdan esnaf olanlar var. Amcam esnaf, hala dükkanına gelip gidiyor, ben de zaman zaman çocuklarının yanına gidip geliyorum. Çocukların durumu ortada, kaldı ki işyerleri yılların mağazasıdır. Hem bu AVM'lerden dolayı çok şikayet var, hem süpermarketlerden dolayı şikayet var. Bunlarla nasıl rekabet edecekler?" dedi.

 

 

Esnafın durumunun düzelmesi için çözüm yollarını bildiğini antalan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan; MHP'nin iktidara geldiğinde hem esnafın hem de ülkenin tüm sorunlarının çözümü için çalışacak kadroların deneyim ve bilgi sahibi olduğunu vurguladı.