MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan; Kahramanmaraş 14. Bölge Eczacılar Odası'nı ziyaret ederek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Aycan, ziyareti sırasında Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Mustafa Hüdayioğlu ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştü. Aycan, Eczacılar Odası'na ziyaretinde kendini tanıttıktan sonra, MHP'nin iktidar ortağı olduğu dönemde kendisinin de Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve daha sonra da Sağlık Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yaptığını hatırlattı.

 

 

Eczacılara, ülkenin AK Parti yönetimlerinde iyi yönetilmediğini ve sorunların her geçen gün çoğaldığını anlatan Aycan, kendilerinin MHP döneminde Kahramanmaraş'a yaptığı sağlık hizmetlerini dile getirdi ve "Bizim yaptıklarımız ortada. Biz, ülkenin yönetimine talibiz ve bu konuda bilgi birikim ve deneyime de sahibiz" dedi.

 

Eczacıların sorunlarını, bakanlıktaki görevleri sırasında çok yakından bildiğini ifade eden Prof. Dr. Sefer Aycan, seçimlerde partisine ve kendisine destek istedi.