MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

 

 

Prof. Dr. Aycan, KGC Başkanı Kemal Sayın'la bir süre sohbet ederek, siyasetle ilgili görüş alışverişinde bulundu.  Sohbet sırasında basının önemine değinen Aycan, "Yerel basın Kahramanmaraş'ın tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilde olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir." dedi.

 

MHP'nin kurulduğu günden bu yana içinde bulunduğunu belirterek, MHP'nin iktidara taşınması için çalıştığını söyleyen Aycan, "Ülkemizde sağlık, güvenlik gibi bir çok alanda sıkıntılar yaşadığını ve ülkemizin iyi yönetilmediğini görüyoruz." Dedi. MHP'li Aycan, Kahramanmaraş'ta sağlık alanında yaptığı çalışmaları da tek tek anlatarak, kendi iktidar dönemlerinde elde ettiği deneyimle ülke yönetimine talip olduğunu kaydederek, MHP'nin adım adım iktidara yaklaştığını ifade etti.

 

Cemiyet Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aycan'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.