MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, mimarı olduğu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Kadınlar Günü nedeniyle karanfil dağıttı.

 

 

Prof. Dr. Aycan, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı döneminde bizzat ilgilenerek yaptırdığı Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne (Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası) giden Aycan, burada Kadınlar Günü nedeniyle hastalara ve çalışanlara karanfil dağıttı.

 

 

MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 1999-2002 döneminde 6 ay gibi kısa bir sürede yaptırılan ve hizmete sunulan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin mimarı olan Prof. Dr. Sefer Aycan, ziyareti sırasında Kanal Maraş'a buranın yapılış hikayesini anlattı. Çok sıkıntı bir süreç sonrasında buranın temelinin atılarak kısa sürede bitirildiğini kaydeden Aycan, bu hastanenin Kahramanmaraş için çok önemli olduğunu söyledi.

 

 

Hastanenin bugün de iyi çalıştırılmadığını ifade eden Prof. Aycan, "Gördüğüm kadarıyla bazı sıkıntılar var. Hastaların bir takım şikayetleri var. Gönül isterdi ki, daha iyi olsun, daha iyi çalıştırılsın ve Kahramanmaraş'a çok daha iyi hizmet verilsin. Bugün bu beklentilerimi göremedim. Biz burayı yaparken, şehrimize hizmet olsun diye yaptık" dedi.