Kitapları ile satış rekorları kıran yazar Uğur Koşar, okurlarıyla Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza AVM’lerdeki söyleşi ve imza gününde buluşuyor.

 

 

“Bana Allah Yeter” kitabı ile satış rekorları kıran Uğur Koşar, Kahramanmaraş’ta ve Şanlıurfa’da okurlarıyla buluşacak.Her kitabı büyük ilgi gören ve satış rekorlarını alt üst eden, en çok satan kitaplar sıralamasında hep ilk sıralarda olan, “Bana Allah Yeter” ve “Allah De Ötesini Bırak”  ve daha birçok kitabın yazarı ve aynı zamanda nur terapisti olan Uğur Koşar, söyleşi ve imza günü etkinliği için Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezleri ziyaretçileri ile buluşacak.

 


Uğur Koşar, 14 Mart Cumartesi günü Kahramanmaraş Piazza AVM, 15 Mart Pazar günü Şanlıurfa Piazza AVM’de  saat 15:00’te okurları ile imza gününde buluşacak olan yazar, sevenleriyle keyifli bir söyleşi de gerçekleştirecek.

 

Yazarın “Bana Allah Yeter” adlı ilk kitabının büyük ilgi görmesinden sonra, bu kitabın devamı niteliğinde yazdığı “Allah De Ötesini Bırak” ve “Rabbin İçin Sabret” isimli kitapları bulunuyor.