Kahramanmaraş Piazza, Yaşlılar Haftası kapsamında Kahramanmaraş Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine unutamayacakları bir gün yaşattı.

 

 

Kahramanmaraş Piazza AVYM, Yaşlılar Haftası’nda Kahramanmaraş Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini misafir etti. AVYM yöneticileri tarafından Piazza’da ağırlanan huzurevi sakinleri, kendileri için hazırlanan etkinlik programı ile unutamayacakları güzellikte bir gün geçirdi.

 

 

Piazza AVYM yöneticileri, önce Kahramanmaraş Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giderek, çiçeklerle huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası’nı kutladılar. Pasta ikramında bulunan yöneticiler, huzurevi sakinleriyle bol bol sohbet ettikten sonra onlara Piazza’ya kadar eşlik etti.

 

“KOCAN KADAR KONUŞ” FİLMİNİ İZLEDİLER

 

Piazza’da bulunan Bursa Kebap Evi’ndeki yemeğin ardından Cinemaximum'un konforlu ortamında sinema keyfi yaşayan huzurevi sakinleri, Kıvanç Baruönü’nün  yönetmenliğini yaptığı ve başrollerinde Ezgi Mola, Nevra Serezli ve Murat Yıldırım’ın oynadığı “Kocan Kadar Konuş” adlı romantik komedi filmini izlediler.

 

 

Piazza’da geçirdikleri anları “Huzurevindeki günlük yaşamın durağanlığından keyifli bir kaçış” olarak tanımlayan misafirler, dolu dolu bir gün geçirmelerini sağlayan AVYM yöneticilerine, konukseverlikleri ve kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Eğlenceli günün ardından misafirlere huzurevine kadar eşlik eden Piazza AVYM yöneticileri, "Yaşlılarımız her zaman ilgi ve şefkati hak ediyorlar. Biz de yaşlılarımızı bu özel günleri vasıtasıyla bir kez daha hatırlamış, onlara sevgimizi, saygımızı ifade etmiş olduk. Tüm yaşlılarımızın, Yaşlılar Haftası’nı kutluyoruz” dediler.