23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri Kaymakamlık önündeki Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çilo’nun çelenk sunmasıyla başladı.

 

Yoğun yağan yağmur altında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam edilen törenler yağmurun şiddetini daha da attırması üzerine Atatürk ilköğretim bölümündeki törenler Pazartesi saat:10.00 da gerçekleştirilmek üzere ertelendi.

Çelenk sunma törenine Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Emniyet Müdürü Fırat Güneş,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba,Daire Müdürleri,Askeri ve Emniyet Erkan-ı,Okul Müdürleri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunumu sonrası Kaymamlık Binası içerisinde Masal Akademi Ana okulu tarafından Resim sergisi düzenlendi.Serginin Açılışını Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,Emniyet Müdürü Fırat Güneş,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, ve Daire Müdürleri birlikte yaptılar.Sergi katılımcılar tarafından beğeni ile gezildi.Daha sonra ise öğrenciler şiirler okudular,Şiir okuyan öğrenciler katılımcılar tarafından uzun süre ile alkışlandılar.