Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Pazarcık Sosyal Güvenlik Merkezi'nin (SGM) yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı.

 

 

 

Törene Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Emniyet Müdürü Fırat Güneş, SGK Kahramanmaraş İl Müdürü İsmail Balakan, SGK İl Müdür Yardımcısı Gülseren Alkış, Pazarcık SGM Müdürü Hamdi Lafvermez ile Pazarcık daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

 

 

Törende konuşan Pazarcık SGM Müdürü Lafvermez; 2010 yılından beri Pazarcık’ta SGK’nın ücretsiz tahsis edilen bir binada faaliyette olduğunu ve yeni bina ile Pazarcıklılara daha nezih ortamda hizmet verme imkanına kavuşacaklarını belirterek, bu yatırımın Pazarcık’a kazandırılmasında emeği geçen Milletvekili Sıtkı Güvenç’e, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe’ye ve SGK İl Müdürü İsmail Balakan’a teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe de, yeni binanın 2015 yatırım programında olmadığını ancak milletvekili Sıtkı Güvenç’in gayretleri ile bu yatırımın Pazarcık’a kazandırıldığını bildiklerini belirterek; emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

Milletvekili Sıtkı Güvenç te, Pazarcık SGM’nin ücretsiz tahsis edilmiş binada olmasından dolayı yatırıma alınmadığını ve yaptığı girişimler sonucu 2015 programına aldırdığını belirterek, Pazarcık’a güzel hizmetler kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesimi ve dualarla temel atma yapıldı.