Rusya ve Suriye rejiminin bombardımanı altında zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için Pazarcık Belediyesi olarak yardım seferberliği başlattı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Vakfı tarafından Bayırbucak Türkmenlerine Kahramanmaraş genelinde ‘Haydi Kahramanmaraş Kardeşlik Vakti’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek için Pazarcık Belediyesi'de sesiz kalmadı.

 

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Bu soğuk kış gününde Türkmen dağında kahramanca savaşan Türkmen kardeşlerimize göndereceğimiz yardımlarla ısınacak. Pazarcık Halkının bu hayırlı yardım kampanyamıza destek vereceğinin inancındayız, göndereceğiniz her yardım Türkmen kardeşlerimizin gücüne güç katacaktır. Yapılacak yardımların küçük yada büyük olması önemli değil buradan gidecek her malzemeye ihtiyaç olduğu bilincinde olmanızı ve bu bilinçle yapacağınız yardımları Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etmenizi bekliyoruz. Haydi Pazarcık Türkmen Kardeşlerin Senden Yardım Beklemekte dedi.

 

Toplama Merkezi: Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

Son Gün: 10 kasım 2016

 

NOT: Yapacağınız Yardımlarınızı Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Elden Teslim Edebilir veya Aşağıdaki İrtibat Numaralarını Arayarak Adresinizden Teslim Almamızı Sağlayabilirsiniz.

 

0541-311-2262

0507-019-2072

0531-643-5891

0344-311-4314