İnşaat Mühendisi Özgür İspir, CHP'den Kahramanmaraş milletvekilliği aday adaylığı açıklamasını, il başkanlığında yaptı.

 

 

Parti il binasındaki açıklamasında, Türkiye'nin umudunun CHP olduğunu söyleyen Özgür İspir; "CHP gençleşiyor. Bu gençlik CHP'yi mutlak surette iktidara taşıyacaktır. Teşkilatımızın her kademesindeki gençler, bize bu umudu veriyor" dedi.  Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren İspir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan ve partisini de 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde iktidar yapmak için büyük çaba göstereceklerini kaydederek; toplumun devlete küstüğünü öne sürdü.

 

CHP'nin bu seçim döneminde olağanüstü bir ilgi gördüğünü ifade eden İspir, "Sizin bu kalabalığınız, CHP'nin ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkın umudu olduğunun göstergesidir. Umudun Kılıçdaroğlu olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. Hepinize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin rüzgârı tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Halkın umudu aslında sizlersiniz. CHP tek başına iktidara gelecektir. Buna yürekten inanıyoruz. Genel Başkanımızdan, milletvekillerimize, teşkilatlarından sade üyesine kadar tüm CHP'liler seçime çok ciddi bir şekilde hazırlanmaktadır" dedi.

 

CHP ailesinin birbirine çok bağlı ve durmadan, dinlenmeden yola koyulduğunu söyleyen CHP aday adayı "İnanç ve kararlılıkla halkımızla birlikte el ele vererek CHP'yi tek başına iktidara taşıyacağız'. Çalışıyoruz, çalışacağız, üreteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'nin tek umududur” ifadelerini kullandı.