Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği bir otomobil, sulama kanalına uçtu. Kazada, 3 kişilik aile ölümden döndü. 

 

 

Kaza, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet D. (27), eşi ve 1 yaşındaki çocuğu Muhammed Sait D. ile birlikte 14 EV 804 plakalı otomobili ile Elbistan’dan Göksun ilçesi istikametine doğru seyir halinde olduğu sırada, aracının direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

 

 

Savrulan otomobil, yoldan çıkarak ilk olarak kaldırıma çarptı. Duramayan otomobil, yaklaşık 2 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Sürücü Ahmet D., eşi ve çocuğunu büyük oranda hasar gören otomobilden çıkarmayı başardı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve ölümden dönen aile, kendi imkânları ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

 

Ayakta tedavi edilen aile taburcu edilirken kanaldaki su seviyesinin az olması bir facianın önüne geçti. Kanala uçan otomobil, trafik polislerinin olay yerindeki çalışmasının ardından çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.