Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Erkenez Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Okay, başarılı öğrencilere hediyeler dağıtarak eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Dulkadiroğlu bölgesinde yer alan Erkenez Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Başkan Okay, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimde daha iyi başarılara imza atması gerektiğini hatırlattı. Karne heyecanı yaşayan öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, eğitimin önemine değinerek, “Sizler Dulkadiroğlu ve bu ülkenin geleceğisiniz. Başarılarınız bizleri onurlandırır ve gururlandırır. Sizlerin başarısı için bizlerde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Erkenez Ortaokulu’nun en başarılı öğrencileri Zehra Nur Karadöl, Melike Özcan ve Rabia Ceviz’e hediyelerini veren Başkan Okay, başarılarının devamını dilediği öğrencilere şu sözlerle seslendi: “Eğitim öğretim yılınızın ilk dönemini tamamladınız. Bir önceki döneme göre daha bilgili ve donanımlı bir hale geldiniz. İnşallah derslerinize daha çok çalışarak ikinci dönemi de tamamlarsınız. Dulkadiroğlu’muza ve ülkemize faydalı bir insan olmak için emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bizler Dulkadiroğlu Belediyesi olarak eğitimle ilgili eksikliklerimizin takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Okulumuzdaki fiziki eksikliklerle ilgili okul müdürümüz ve muhtarımız bizleri bilgilendirmektedir. Biz de bu eksiklikleri gidererek sizlere daha güzel bir ortam sağlayacağız.”

Öğrencilere bir de müjde veren Başkan Okay, tatil dönüşü öğrencileri bir sürprizin beklediğini belirterek, “Sömestr tatilinden sonra inşallah farklı bir ortam göreceksiniz. Vatana ve millete faydalı olmanın en önemli gereği eğitimdir. Eğitim hepiniz için en önemli fırsattır. Çok şükür devletimiz eğitim konusunda çok iyi imkanlarsunmaktadır. Sizlerin de daha çok çalışarak başarılı olmanız gerekir” dedi. Birkaç yıl içerisinde Dulkadiroğlu bölgesinin eğitimde çok iyi bir noktaya geleceğini ifade eden Başkan Okay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerin bakış açınızdan ve gözlerinizden aldığım ifadeye güvenerek önümüzdeki yıllarda Kahramanmaraş’ın eğitim düzeyi en yüksek ilçesi Dulkadiroğlu olacağını söyleye biliyoruz. Bunun için de birbirimize destek vereceğiz. Sizlerde bunun için çok çalışacaksınız. Ben bu eğitim öğretim yılının sizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Güzel bir tatil geçirmeniz temennisiyle sizlere başarılar diliyorum.”

Başkan Okay, son olarak “Elimiz her zaman okullarımızın ve ibadethanelerimizin üzerinde olacak” diyerek sözlerini tamamladı. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın yanı sıra törene, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bozdere ve velilerde katıldı.