Muğla’nın Fethiye ilçesinde dini nikâhlı koca eşinin ayrılma talebi sonrası dehşet saçtı. Olayda bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Fethiye Karaçulha Mahallesinde 24-25 yaşlarındaki Gökhan A. ve 2 çocuk annesi Ayşe Kocaoğlu (24), iki ay önce dini nikâı yaptırarak birlikte yaşamaya başladılar. Ayşe Kocaoğlu’nun Gökhan A.’dan da iki aylık hamile olduğu ve sık sık kavga ettikleri öğrenildi. Ayşe Kocaoğlu, dini nikâhlı eşi Gökhan A.’ya ayrılmak istediğini söyledi.

 

Gece saat 22.00 sularında alkollü olarak eve gelen Gökhan A. dini nikâhlı eşi ile yine tartışmaya başladı. Ayşe Kocaoğlu ‘Senden ayrılmak istiyorum’ sözünün ardından alkolün de etkisi ile evde bulunan av tüfeği ile odaya girdi. Bu sırada evde bulunan Ayşe Kocaoğlu annesi Şule Tirimoğulları (45) kavgayı engellemeye çalıştı.

 

Gökhan A. önce Şule Tirimoğulları’na, ardından dini nikâhlı yaşadığı Ayşe Kocaoğlu’na tüfek ile ateş açtı.

 

ANNE ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALI

 

Ağır yaralanan Ayşe Kocaoğlu ve annesi Şule Tirimoğulları’nın komşuların silah sesi duyması sonrası 112 Acil Servis ve Polise bilgi verdiler. 112 Acil Servis ekipleri yaralılardan Şule Tirimoğulları Letoon Hastanesine, Ayşe Kocaoğlu ise Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi. Şule Tirimoğulları yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ayşe Kocaoğlu’nun durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şule Tirimoğulları’nın cesedi cesedi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay sonrası Fethiye Cumhuriyet Savcısı ve Fethiye Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri Karaçulha Mahalesi Alionbaşı Caddesi No: 56 adresindeki evde inceleme yaptı.dini nikâhlı eşini ağır yaralayan ve annesini öldüren şüpheli Gökhan A. polis tarafından gözaltına alındı.

 

KAÇARKEN YAKALANDI

 

Muğla’nın Fethiye ilçesi Karaçulha mahallesinde dini nikahlı eşini yaralayan, eşinin annesini öldüren şüpheli Gökhan A. kovalamaca sonrası yakalanarak Polis Karakoluna getirildi.

 

Karaçulha mahallesinde dün gece saat 22.00 sıralarında ayrılmak isteyen 2 aylık hamile dini nikahlı eşi Ayşe Kocaoğlu’nu yaralayan, kayınvalidesi Şule Tirimoğulları’nı ise öldüren Gökhan A., olay sonrası motorunu binerek kayıplara karıştı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin takibi sonrası olay yerinden 8 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda yaşanan kovalamaca sonunda Gökhan A. yakalanarak Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

 

Gökhan A’nın 2 ayrı yaralama suçundan araması ve 8 ayrı suçtan da sabıkasının olduğu öğrenildi.

 

MUSTAFA TAŞKIN-MURAT YALÇIN / MUĞLA