Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Müftü Gevher mesajında Ramazan ayını mezhebi ve meşrebi ne olursa olsun omuz omuza geçirdiklerini belirtti, huzurlu bir bayram dileğinde bulundu.

 

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher mesajında; “Değerli kardeşlerim;

 

Hamdolsun çok bereketli bir Ramazan ayı geçirdik. Omuz omuza geldik, paylaştık, etnik kökeni, mezhebi, meşrebi farklı olan kardeşlerimizle iftar sofralarında kucaklaştık,  dertleştik, kaynaştık. Yüce Mevla’mızın “Birbirinizle çekişmeyin, sonra korkuya kapılırsınızda kuvvetiniz gider” İlahi buyruğundaki ikaza maruz kalmamak için toplum olarak üzerimize düşen gayreti göstermeye çalıştık.

 

Bu güzelliklerin yaşanmasında madden ve manen emeği geçenlere teşekkür ediyor, başta şehitlerimiz olmak üzere tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Bu meyanda başta Suriyeli kardeşlerimiz olmak üzere zulme uğrayıp ülkelerini terk etmek zorunda kalan mazlum din kardeşlerimizin huzurlu bir ortamda ülkelerine döne bilmelerini ve tün din kardeşlerimizin huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmelerini yüce Allah’tan niyaz ederim.”