Kahramanmaraş Mimarlar Odası 13 Şubat Cumartesi Günü Saat 11.00'de olağan genel kurulunu yapması üzerine bugün üyeler sandık başında. 

 

Oda yönetiminin seçileceği Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şubesi 4. Olağan Kongresi’nde oy verme işlemi başladı. Saat 17.00’e kadar devam edecek olan seçimlere mevcut yönetimim yer aldığı 3 adayın listesi’ yarışıyor. 

 

Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şubesi’nin, 4. Dönem Olağan Genel Kurulu dün yapılan toplantı ile başladı. Genel kurul bugün yapılacak seçim ile sona erecek. Saat 09.00'da Hayrullah Mahallesi 18 Sokak'ta bulunan Mimar odasında başlayan seçim saat 17.00’a kadar devam edecek.

 

Seçimlere ise Mevcut Yönetim M.Enver Erdal, Veli Çiftaslan, Nurettin Abacıoğlu ile üç grup katılıyor. 1 sandığın yer aldığı seçimde 287 seçmen bulunuyor.

 

 

Kahramanmaraş Mimarlar odası Başkanı M.Enver Erdal Konuşmasında; seçimlerin Kahramanmaraş'a ve Mimarlara mesleğimize meslektaşlarımıza odamıza  hayırlı olmasını diliyorum. 3 aday olarak yarışıyoruz bu süreçte, kendini daha iyi anlatan bu seçimin galibi olacaktır.Bu ayrılık vesilesi değil, bizim mimarlar odasında böyle kültürümüz var, demokratik bir anlayışımız var,  her kim bu yarıştan galip çıkarsa yine hep birlikte bir çalışma yürüteceğiz. 287 seçmenimiz var bundan 150'i kadar oy kullanılmasını bekliyoruz dedi. 
 
HABER İsmail BOZDOĞAN