MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan, bu sabah kahvaltılı toplantıda Kahramanmaraş'taki gazetecilerle bir araya geldi.

 

 

Kervanhan'daki toplantıya MHP'nin bazı ilçe başkanları ve il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bazı partililer de katılırken; toplantıda yaptığı konuşmada MHP'nin iktidara taşınması için çalışmaya devam edeceğini belirten Aycan, kendisinin MHP'de kurulduğundan beri bulunduğunu ve hiç bir yerden gelmediğini ve hiç bir yere de gitmediğini anlattı. Kısaca özgeçmişinden bahsederek, bugüne kadar yaptıklarını anlatan MHP'li Sefer Aycan, il ve ilçe ziyaretlerinden de bahsederek, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

 

 

Aycan, "Ülkemizde sağlık, güvenlik gibi bir çok alanda sıkıntılar yaşadığını ve ülkemizin iyi yönetilmediğini görüyoruz. En büyük rahatsızlığımız ise izlenen çözüm süreci konusundaki uçurumun kenarıdır. Maalesef bu süre içerisinde HDP kisvesi altında bazı bölücülerin yürüttüğü politikalar ülkeyi tehdit eder noktaya gelmiştir" dedi.

 

MHP'li Aycan, Kahramanmaraş'ta sağlık alanında yaptığı çalışmaları da tek tek anlatarak, kendi iktidar dönemlerinde elde ettiği deneyimle ülke yönetimine talip olduğunu kaydederek, MHP'nin adım adım iktidara yaklaştığının altını çizdi.