MHP'de 12 Mart'ta başlayacak olan Milletvekili Aday Adaylığı Başvuruları için sayılı günler kalırken; bugün de üç aday adayı daha MHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

MHP'de ilk olarak adaylığını Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Prof. Dr. Sefer Aycan açıklarken; önceki gün de büyükşehir belediye başkan adayı da olan Prof. Dr. Tahir Akgemci, uluslararası hukuk uzmanı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü ve KSÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. İlhami Taner Kale aday adayı olduklarını açıkladı.

 

Bugün MHP İl Binası'nda düzenlenen basın toplantıları ile de MHP'nin önceki dönemlerde belediye başkan aday adayı ve milletvekili adayı Ejder Oruç, İller Bankası eski genel müdürü Şahin Yıldırım ve 2007 Seçimlerinde milletvekili aday adayı olan Opr. Dr. Faruk Atlı, 25. Dönem Milletvekili Aday Adaylıklarını açıkladılar.

 

 

Açıklamalarda aday adayları kısaca kendilerini tanıtırken; ülkenin çok kritik bir dönemden geçtiğini ve bu nedenle de MHP'nin mutlaka iktidara gelmesi gerektiğini ifade ettiler. Aday adayları ülkenin geleceği için sorumluluk almaya hazır olduklarını da kaydederek, devleti yönetecek güçlü kadronun MHP'de olduğunu bildirdiler.

 

Aday adayları açıklamalarının ardından da toplantıda gazetecilerin çeşitli konulara dair sorularını cevaplandırdılar.