MHP'nin Onikişubat İlçe Teşkilatı'nda başkanlığa seçilen Mehmet Şeker, görevini bugün İlçe Başkan Vekili Mehmet Dizibüyük'ten devraldı.

 

13 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılan MHP Onikişubat İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi'nde 156 oy alarak Onikişubat Teşkilatı'nın 'seçilmiş' ilk başkanı olan Mehmet Şeker, bugün yeni yönetim kurulu ile birlikte Onikişubat İlçe Teşkilatı'nın bulunduğu İl Binası'na geldi. Mehmet Şeker, görevini önceki yönetim kurulunun başkanvekili Mehmet Dizibüyük'ten alkışlar arasında aldı.

 

Devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Ali Uyan, "Kahramanmaraş'ın en büyük ilçesi olan Onikişubat'ta kongremizi yaptık. Mehmet Şeker ve arkadaşlarını seçilmelerinden dolayı tebrik ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum" derken, görevi devreden Dizibüyük te, 13 aydır bu görevi yürüttüklerini hatırlatarak "Mehmet Şeker kardeşimi tebrik ediyorum ve gönül rahatlığı ile görevi devrediyorum" dedi.

 

Çiçeği burnunda başkan Mehmet Şeker ise, aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ve küsleri barıştırarak ve kucaklaştırarak MHP'yi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Şeker, "Son milletvekilliği seçiminde partimize oy verenler, yanlarında bir oy daha getirirse iki vekil çıkarabiliriz" dedi.

 

Şeker'in görevi devralması nedeniyle düzenlenen törene MHP'nin eski il başkanlarından Adnan Kenger, Mehmet Ekberoğlu ve Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Neslihan Koca Nergiz, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.