AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına seçilen Av. Metin Doğan, mazbatasını bu sabah Onikişubat İlçe Seçim Kurulu'ndan aldı.

 

Cumartesi günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) yapılan 5. Olağan İl Kongresinde tüm delegelerin oylarıyla il başkanlığına seçilen Av. Metin Doğan, Adliye Konferans Salonunda düzenlenen mazbata töreninde, Oniktişubat ilçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kayhan Yıldırım’dan mazbatasını alarak göreve başladı.

 

AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, yeni bir sürece girdiklerini, bundan böyle 7 Haziran’a yapılacak olan genel seçimlere odaklandıklarını söyledi.  Tören çıkışı kısa bir açıklama yapan Metin Doğan şunları söyledi:

 

"Bize yeniden il Başkanlığı görevini veren tüm partililerimize teşekkür ediyoruz. 7 Haziran 2015 seçimleri yaklaşırken bizlere yeniden görev verildi. Bizde partimizin oylarını daha yükseklere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Türkiye tarihinin adeta bir bönüm noktası. Bir Viraj yolu olan bu seçimlerin çok üst derecede rekor oyla gerçekleşmesi için Kahramanmaraş’ta 8-0’ ı yakalamak için çalışmalar başlayacağız.

 

Çok kaliteli bir ekip oluşturduk. Gerçekten toplumun tüm kesimini kucaklayan, tüm meslek gruplarını kapsayan bir yönetim kurulumuz var. Bu da şehirde hüsnü kabul gördü. İnşallah bu hüsnü kabulü en yüksek oya dönüştürme gayreti içerisinde olacağız”