Koronavirüs vakalarının inişli çıkışlı yaşanmasıyla birlikte son dakika gündeme gelen Mersin'de yasaklar ve kısıtlamalar kalktı mı? sorusunu araştırmaya başladı. Konuya ilişkin tüm detaylar sizlerle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısında, önemli kararlar alındı.

Türkiye'de koronavirüs salgını tablosunda görülen iyiye gidiş nedeniyle birçok ilde normalleşme kararı alındı. Peki normalleşme kararı alınanlar arasında Mersin var mı?

Kennte yaşayan vatandaşlar Erdoğan'ın 'Mart ayını bekleyin' demesinin ardından o gün geldi çattı. 81 ilde uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağının sona ereceği tarih, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Bugün Kabine Toplantısı yapılacak. Kabine Toplantısı kararları arasında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için yeni kararlar verilirse haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

20 yaş altı vatandaşlar gün içinde 13:00-16:00 saatleri arasında dışarıya çıkabiliyor. Diğer kalan saatlerde ise sokağa çıkmak yasak.

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

65 yaş üstü vatandaşlar gün içinde 10:00-13:00 saatleri arasında dışarıya çıkabilir. Diğer kalan saatlerde ise sokağa çıkma yasak.

(Kaynak: Kanal Maraş)