AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ayşe Kazlı, Partisinin kadın kolları teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

 

 

Aday adaylığı başvurusunun ardından, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç, Dulkadiroğlu ilçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve Onikişubat ilçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil'i ziyaret etti. Ayşe Kazlı, Başkanlara çalışmalarında başarılar dilerken, seçimlerde elde edilen başarıda büyük payın kadınların olduğuna değindi.

 

 

Ak Parti iktidarı döneminde, kadınlara pozitif ayrımcılığın uygulandığına dikkat çeken Ayşe Kazlı, bu sayede siyasette ve iş dünyasında kadınların daha fazla söz sahibi olduğunu vurguladı. Kendisi de Pazarcık Kadın Kolları Kurucu Üyelerinden olan ve 2011 Genel seçimlerinde partisinin temayül yoklamasında kadın adaylar arasında 1. gelen Ayşe Kazlı; “2011 genel seçimlerinde listeye giremedim. Nasip değilmiş. Ama ben bu davanın neferiyim. Partimizin ayakta kalması, oy potansiyelinin artması için her zaman çalıştım, çalışacağım da. Siyaset uzun soluklu bir yarıştır" diyerek, şunları söyledi:

 

Nasip olursa görev verilirse, bu dönem meclis çatısı altında ülkeme ve memleketime hizmet etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, Partimizin Lideri Başbakanımız bilge insan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde, Yeni Türkiye yolunda, Ak Kadroların içinde ben de yer almak için aday adayı oldum. Sizlerden çıktığım bu kutlu yolda bana destek olmanızı istiyorum” dedi.

 

 

Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç, Dulkadiroğlu ilçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve Onikişubat ilçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ise, ziyaretten duydukları memnuiyetlerini ifade ederek, Ayşe Kazlı’ya aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar dilediler.