DHA’da yer alan habere göre, Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yan yana cansız bedenleri bulunan dört gencin ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

31 Ocak Pazar günü saat 17.00’de yan yana cansız bedeni bulunan dört gencin ölmeden önce cep telefonu kamerasıyla görüntü çekip, ailelerine gönderdikleri ortaya çıkmıştı.

Gençlerden birinin boynu yerinden oynaması sonucu, diğeri üçünün ise pompalı tüfekle başlarından vurularak yaşamını yitirdiği belirlendi.

VİDEODA SESLENDİKLERİ KİŞİNİN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Başlarından vurularak hayatlarını kaybeden gençlerden Serkan Zangal (23), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) ise ölmeden kısa süre önce çektikleri veda' videosu ortaya çıktı.

Boynunun kırılması sonucu yaşamını yitirdiği saptanan Ümit Zangal'ın bulunmadığı görüntüde, gençlerden Neşet Dalgın, "Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" diyor. Bu sırada görüntüye giren Muharrem Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" diye konuşuyor.