Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kamu sağlık kuruluşlarının idarecilerine yönelik nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Başkan Mahçiçek, ilk olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne atanan Op. Dr. Semih Yancar’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri İsmail Kahveci, Ekrem Ergin ve Halil Tatar’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Mahçiçek, Yancar’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kahramanmaraş’ın sağlıkta kat ettiği mesafenin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Mahçiçek, “Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ımızda da sağlık konusunda çok önemli aşamalar kaydedildi. Sağlıkta gerçekleştirilen reform sayesinde, insanlarımız artık bu hizmeti çok daha kaliteli bir şekilde alıyor. Bu başarıdaki en büyük pay da hiç kuşkusuz sağlık çalışanlarımıza ait. Bu vesileyle size yeni görevinizde başarılar diliyor, çıtayı daha da yükseklere çıkartacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yancar ise Mahçiçek ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başkan Mahçiçek daha sonra İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener’i ziyaret etti. Halk Sağlığı Şube Müdürlerinin de yer aldığıziyarette, Dr. Yener tarafından kurumun çalışmaları hakkında konuklara bilgiler verildi. Başkan Mahçiçek, toplum sağlığı açısından önemli bir görev ifa eden kurum çalışanlarını tebrik etti. 

 

Mahçiçek, buradaki ziyaretinin ardından ise İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil’e nezaket ziyaretinde bulundu. Sağlık Müdür Yardımcıları ve İlçe Sağlık Müdürlerinin de katıldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken sağlık ve kurumlar arasındaki iletişim gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.