Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Huzurevi’ni ziyaret etti.

 

 

Onikişubat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Huzurevi’nde düzenlenen “Yaşlılara Saygı” etkinliğe katılan Başkan Mahçiçek, Huzurevi sakinleriyle sohbet edip, hayır duası istedi. Etkinlikte konuşan Başkan Mahçiçek, sevginin paylaşıldıkça çoğaldığını ifade ederek, bu anlamlı günde huzurevi sakinleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Mahçiçek, şöyle konuştu:

 

 

“Huzurevimizin güzel insanları, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, istedik ki sizlerle beraber olalım. Onikişubat Belediyesi olarak, geçmişte bu memlekete, ülkemize hizmeti olan siz değerli insanlarımızla bir arada olmaktan, sizlerin yanında olmaktan mutluyuz. Umarız bu akşam sizler için manevi bir hava oluşturmuş oluruz. Evet, dünyanın hali bu, insanlar doğar, büyür ve yaşlanır. Ama esas olan inancımızı ve imanımızı kaybetmememizdir. Şunu ifade edeyim ki .iz sizlerle beraberiz, gönlümüz sizlerle beraber. Bundan böyle de imkanımız oldukça sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sizlerden de arzumuz, isteğimiz yapacağımız çalışmalarda, projelerde, hayırlı işlerde bizlere dua etmeniz. Sizlerden dua bekliyoruz. Ben haftanızı kutluyor, Yüce Allah’tan sizlere hayırlı uzun ömürler nasip etmesini diliyor, saygılar sunuyorum.”

 

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Nihan Büyükdereli ve AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı etkinlik, hediye takdimleri ile son buldu.