Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Üstad Satranç Kulübü işbirliğindeki 2’nci Geleneksel 12 Şubat Kurtuluş Bayramı Satranç Turnuvası, “afacanlar”, “minikler”, “küçükler” ve “yıldızlar” olmak üzere dört ayrı kategoride sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan yarışmacıların “Beyin sporu” olarak bilinen satranç konusundaki hünerlerini birbirlerine üstünlük sağlamak için sonuna kadar kullanma gayreti göstermesi, karşılaşmaların hayli çekişmeli ve zevkli geçmesine neden oldu.

Ödüllerini 12 Şubat’ta alacaklar

Kahramanmaraş Piazza AVM’nin Food Court Bölümü’nde gerçekleştirilen turnuvada başarılı olan sporculara kupa ve ödülleri Kahramanmaraş’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95’inci Yıl Dönümünün kutlanacağı 12 Şubat günü düzenlenecek törenle verilecek.

Hediye yağmuru var

Her kategoride ilk 3 dereceye giren sporculara kupa ve madalyaların verileceği turnuvanın  birinci kategorisinde ilk 3’e giren sporculara kırtasiye seti, ikinci kategorinin birincisine tablet, ikincisine ve üçüncüsüne mp3 hediye edilecek.

Satranç turnuvasının üçüncü ve dördüncü  kategorisindeki yarışmaların birincileri ise birer dizüstü bilgisayar sahibi olacak. Bu kategorilerin ikincileri tablet, üçüncüleri ise birer mp3 ile ödüllendirilecek.